Opgavestyringssystem med fokus på fællesskab

Opgaver der Samler er et opgavestyringssystem, der hjælper organisationer og foreninger med at uddelegere begivenheder og opgaver til medlemmer og frivillige. 

illu 04.png

Fordel opgaver - og engagér flere frivillige

Der er mange opgaver som skal udføres, for at en organisation kan fungere. Der skal planlægges arrangementer, afholdes arbejdsdage - eller noget helt tredje.
Opgaverne kræver meget tid, og der er brug for et overblik over, hvem der gør hvad og hvornår. Et arbejde, der oftest kræver, at flere frivillige deltager, for at man kan komme i mål
Og det er en udfordring som mange foreninger og organisationer kender til - men som ‘Opgaver der Samler’ kan løse.

‘Opgaver der Samler’ er et opgavestyringssystem, der hjælper organisationer med at fordele begivenheder og opgaver til medlemmer og frivillige. 
Systemet skaber derfor ikke kun struktur over arrangementer - men medvirker til, at flere tager aktiv del og ansvar for opgaver og begivenheder, som skal afholdes. 
Dermed sparer alle parter tid, fordi flere er med til at løfte de fælles opgaver - opgaver der samler, mens vi gør noget for hinanden og andre.


om 04.png

Et produkt lige ved hånden

‘Opgaver der Samler’ findes både som web- og mobilløsning. Mobilløsningen kan downloades gratis til alle IOS og Android enheder. Til kræver dog, at du allerede er bruger i systemet.

Webløsningen finder du her


kom igang.png

Sådan bliver du bruger af opgaver der samler

For at blive oprettet som bruger i ‘Opgaver der Samler’ kræver det, at du er medlem af en organisation i systemet - eller at du opretter en organisation. Her kan du bl.a. vælge et gratisabonnement, hvor du kan have op til 5 brugere oprettet. Det er en unik mulighed for at prøve systemet af.
Hvis du er medlem eller frivillig i en organisation, der har tilmeldt sig ‘Opgaver der Samler"‘ vil du modtage en mail fra en administrator, om aktivering af din konto. Det er en administrator fra din organisation, som opretter nye brugere i systemet, ved at indtaste brugernes mail. 

I mailen du modtager, finder du et link. Linket henviser til en side, hvor du skal opsætte dit kodeord og godkende 'Opgaver der Samlers' privatlivspolitik. Når dette er gjort, er du oprettet i 'Opgaver der Samler'. Du kan nu logge ind.

status

‘Opgaver der Samler’ blev lanceret juni 2019. Løbende bliver produktet vedligeholdt, og nye funktioner kommer til.

MERE INFORMATION

Har du spørgsmål til brugen af Opgaver der Samler, kontakt venligst Benjamin Schultz på: benjamin@headfitted.dk

Du kan også besøge ‘Opgaver der Samlers’ hjemmeside her