IMG_0039.png
MoveJam_2-orange.png
IMG_8611.png
IMG_0039.png

Headfitted


din digitale forretningspartner

SCROLL DOWN

Headfitted


din digitale forretningspartner

 

Software og digital serviceudvikling

Hos Headfitted er vi specialister i brugerorienteret softwareudvikling. Vi tager fuldt ansvar for både den tekniske implementering, og for at finde de bedste løsninger for slut-brugerne og for din forretning. Vores tværfaglige team står klar til at hjælpe, med stor erfaring og kompetencer indenfor udvikling af it-løsninger, og vores services inkluderer ud over implementering og kodning; konceptudvikling, brugeroplevelsesdesign (UX) og brugergrænsefladedesign (UI) samt digital forretningsudvikling.

Vi har specialiseret os i iterative og agile udviklingsmetoder, som egner sig perfekt til et tæt og kreativt samarbejde med vores kunder, og vi har igennem årene arbejdet med alt fra store internationale kunder som LEGO og Vestas, til mellemstore virksomheder og start-ups, samt med offentlige kunder. Vores speciale er innovationsprojekter og udvikling af udbudsmaterialer i tæt samarbejde med brugerne.

Vi er din IT forretningssparringspartner

I et samarbejde med Headfitted, får du mere end solide IT- og softwareløsninger. Ved at tage udgangspunkt i dit forretningsområde og organisation, skræddersyr vi en optimal IT-løsning til dig. En IT-løsning der er med til at gøre din forretning mere bæredygtig og nytænkende, fordi vi tager udgangspunkt i jeres særlige muligheder for ændring af services, arbejdsgange og forretningsstrategi.

Med fokus på slutbrugerne i vores udviklingsproces – interne som eksterne – og deres behov og udfordringer, får vi et unikt indblik i hvilke elementer IT-produktet skal indeholde, og hvordan det skal designes, for at den kan skabe maksimal værdi for jer.

 
MoveJam_2-orange.png

ShowCases


ShowCases


 

Case projekter

Vores projekter inkluderer en prisvindende kommunikationsplatform, innovation-og koncept udvikling, apps og læringssystemer. Alle har de det fælles perspektiv, at det handler om, at identificere kerneforretningen og optimere brugeroplevelsen. 

Klik nedenfor for at læse mere om udvalgte cases

 
 
IMG_8611.png

værdier


værdier


Headfitteds kerneværdier

03.png
catching-the-fish_catching-the-fish.png

Vi tager ansvar; ...for at skabe holdbare løsninger, der virker i nutiden, og i fremtiden. Vi har en tæt relation til vores kunder, og stoler på, at vores erfaringer og kompetencer er med til forbedre deres forretning og produkter. Samtidig er vi opmærksomme på vores medarbejders trivsel, og vi bestræber os på at skabe et sjovt og meningsfuldt arbejdsmiljø, hvor der er plads til grin og stærk faglig udvikling.

Vi arbejder kreativt ....for ved at engagere os i innovative ideer og kreative processer, finder vi frem til løsninger, der gør en forskel. Den reelle værdi af innovation ligger i at definere kerneværdierne for hvert projekt, for derefter at møde kundernes behov, så deres forretning opnår dens fulde potentiale.     

Vi løser udfordringer genenm design og dialog; ....fordi vi tror på, at de fleste problemer kan løses, og at de mennesker som står overfor problemerne, er dem der har svaret til løsningen.

Vi bidrager til social ansvarlighed; ....gennem vores handlinger. Vi mener at alle enkeltpersoner og organisationer har pligt til at tage ansvar for sit nærmiljø. Derfor involverer vi os i uddannelse af studerende, og aktivering af mennesker, der af forskellige grunde er blevet udelukket fra arbejdsmarkedet. Desuden engagerer vi os i projekter, der har et socialt aspekt.