Software og digital serviceudvikling

Hos Headfitted er vi specialister i softwareudvikling. Vores tværfaglige team står klar til at hjælpe dig, med stor erfaring og kompetencer indenfor udvikling af digitale løsninger, og vores services inkluderer konceptudvikling og prototyping, brugeroplevelsesdesign (UX) og brugergrænsefladedesign (UI) samt digital forretningsudvikling.

Vi har specialiseret os i iterative og agile udviklingsmetoder, som egner sig perfekt til et tæt og kreativt samarbejde med vores kunder, og vi har igennem årene arbejdet med alt fra store internationale kunder som LEGO og Vestas, til mellemstore virksomheder og start-ups, samt med offentlige kunder, hvor vores speciale er innovationsprojekter og udvikling af udbudsmaterialer i tæt samarbejde med brugerne.

Vi er din IT forretningssparringspartner

I et samarbejde med Headfitted, får du mere end solide IT- og softwareløsninger. Ved at tage udgangspunkt i dit forretningsområde og organisation, skræddersyr vi en optimal IT-løsning til dig. En IT-løsning der er med til at gøre din forretning mere bæredygtig og nytænkende, fordi vi tager udgangspunkt i jeres særlige muligheder for ændring af services, arbejdsgange og forretningsstrategi.

Med fokus på slutbrugerne i vores udviklingsproces – interne som eksterne – og deres behov og udfordringer, får vi et unikt indblik i hvilke elementer IT-produktet skal indeholde, og hvordan det skal designes, for at den kan skabe maksimal værdi for jer.