Lego Mindstorms EV3 uddannelse

I sommeren 2013 var vi med til at videreudvikle en ny version af LEGO Mindstorms til uddannelsessektoren. Denne version har flere tutorials og opgaver, som guider og hjælper læreren, med at skabe spændende kurser inden for forskellige uddannelsesprogrammer.

Screen Shot 2017-06-19 at 10.46.03.png

Proces: at skabe klarhed og sammenhæng

Vi gennemførte en række designtests og brugerundersøgelser, for at skabe en brugeroplevelse, der både stimulerer læringen og øger tilgængeligheden - og som giver den bedste og mest informative ”lobby” til den egentlige EV3 programmeringsdel. Lobbyen var beregnet til at være en enkel og let tilgængelig indholdsportal til de individuelle uddannelsesprogrammer, som LEGO udviklede. Vores opgave var at designe, teste, bygge og evaluere lobbyen, og strukturere den samlede brugeroplevelse. Derudover er vi stadig involveret i implementeringsprocessen af alle aktivitetspakker vedrørende EV3 Education.

 
Lego_top_images.png

Resultat: UX, UI, og Implementation

I tæt samarbejde med LEGO og andre underleverandører, leverede vi et sammenhængende og smart designet produkt, som har modtaget positive anmeldelser og allerede opnået stor succes på markedet.

Med stor stolthed har vi siden været involveret i LEGO Education koncepter, hvor vi udvikler idéer til nye digitale produkter.


Mere info

Få mere information om projektet: jannie@headfitted.dk

Lær mere om LEGO Mindstorms Education her

Anmeldelse af programmet findes her