Leder du efter en bestemt medarbejder?

 Scroll ned for mere information om vores team


Medarbejdere i Danmark:

IMG_2479.jpg

Jannie Friis

CEO - Chief Executive Officer
Mail: jannie@headfitted.dk
LinkedIn: Jannie Friis Kristensen

I tæt samarbejde med vores kunder, ideudvikler og konceptsualiserer Jannie hvilken IT-løsning, der passer til deres behov. På denne måde bliver vores kunder klar over, hvad de har brug for, så deres services og arbejdsgange bliver effektiviseret bedst muligt.

”Min store interesse er helt klart samspillet mellem mennesker og teknologier, og den proces der sker, når produkter og relationer bliver til.”

IMG_2432.jpg

Mikkel Thormod

CTO - Chief Technical Officer
Kontakt: mikkel@headfitted.dk
LinkedIn: Mikkel Thormod

Mikkel har det store overblik i vores projekter. Han følger IT-løsningen fra start til slut, og han har hele tiden for øje, at IT-produktet bliver udviklet med afsæt i kundens behov. Derfor bliver IT-løsningerne altid skræddersyet til kundens profil.

”I løbet af årerne har jeg specialiseret mig inden for konceptudvikling og teknologi med fokus på mennesker; hvordan man forbedrer brugeroplevelser og arbejdsprocesser gennem IT-løsninger - det er det, der driver mig.”

IMG_2390.jpg

Benjamin Schultz

Project- & Communications Manager
Mail: benjamin@headfitted.dk
LinkedIn: Benjamin Schultz

Benjamin beskæftiger sig med det daglige arbejde omkring kommunikation og markedsføring. Han opdaterer bl.a. vores sociale medier og planlægger markedsføringskampagner for vores egne IT-produkter - som han også er projektmanager for.

”Jeg har en stor passion for at formidle stærke budskaber, og finde ind til fortællinger der giver kunderne et klart billede af, hvem Headfitted er.”

IMG_2420.jpg

Dorthe Broberg

Project Manager
Mail: dorthe@headfitted.dk

Dorthe er bindeleddet mellem vores danske og indiske afdeling. Hun viderebringer kravspecifikationer omkring IT-løsninger til vores indiske udviklingsteam, så de er godt klædt på til udvikling og implementering af IT-produktet, som kunden har bestilt.

”At kunne skrive så præcise som mulige kravspecifikationer er en fornøjelse – hvis udviklingsteamet stiller et minimum af spørgsmål, så har kravspecifikationerne været præcise nok.”

IMG_2421 copy.jpg

Line Skuldbøl

Graphical Designer, Concept Illustrator
Mail: line@headfitted.dk

Line skaber mock-ups og skitser, til når vores kunder får præsenteret, hvordan deres kommende IT-produkt kommer til at se ud. Det gør, at kunden bedre kan forholde sig til, hvilke funktioner IT-løsningerne indeholder.

”Jeg holder af at visualisere fortællingen om produktet så det bliver intuitivt og hurtigt for udefrakommende at forstå værdien.”

IMG_2438.jpg

Sune Sørensen

Design developer, Frontend devel.
Mail: sune@headfitted.dk

Sune guider vores kunder gennem det digitale univers, og forbedrer deres IT-produkter . Sune leverer således nyskabende front-end designs til web og mobile enheder, som optimerer kundens software.

”Jeg er meget passioneret omkring det at bruge teknologi og digital data til at designe nye måder at forbedre dagligdagen hos mennesker på.”

IMG_2407.jpg

Merete Gersner

Administration, Accountant
Mail: merete@headfitted.dk

Merete varetager Headfitteds administrative opgaver, hvilket gælder alt fra APV-undersøgelser til fakturering, timeregistrering og månedsrapportering. Samtidig sørger Merete for at der er yndlingskaffebønner nok på lager, foruden at hun står for medarbejdepleje og trivsel.

“Det er vigtigt vi sørger for at have det sjovt, selvom vi har travlt. Et godt grin nogle gange om dagen får det hele til at fungere meget bedre.”

IMG_2496.jpg

Sebastian thormod

Media Manager
Mail: sebastian@headfitted.dk

Som Media Manager kreerer Sebastian film og videoer samt fotos til vores produktkampagner, og vores andre kommunikationskanaler såsom websites og sociale medier.

”Jeg har en meget stor passion for at fortælle historier, der går rent ind hos folk, med et flot visuelt udtryk.”

IMG_2446.jpg

Erin Magill

Intern
Mail: erin@headfitted.dk

Erin er vores skolepraktikant. Hun hjælper med at teste vores egne softwareprodukter, og varetager diverse ad hoc opgaver såsom: webdesign, konceptudvikling etc.

”Jeg interesserer mig meget for design, og synes det er spændende at være til at udvikle it-produkter, der har et socialt formål.”


Kontaktpersoner i Indien:

Siya_Photo.jpg

Siya ul haqu

Director of Headfitted Solutions
Mail: siya@headfitted.com

Siya er direktør for vores indiske datterselskab, Headfitted Solutions. Han er ansvarlig for virksomhedens overordnede forhold, såsom vision, strategi og it sikkerhed.

”I am a passionate enterprenuer always looking forward to make the world a better place.”

amal2.png

Amal raj

COO - Chief Operating Officer
Mail: amal@headfitted.com

Amal er Headfitted Solutions COO. Han står for virksomhedens daglige drift, og for medarbejderpleje mm. Hvis it-løsningerne driller vores udviklere, er det også Amal, som oftest løser disse problematikker.

” I am passionate about technology and how to use it to help solve people problems. I also love to travel, explore and experience what our world has to offer.”