Leder du efter en bestemt medarbejder?

 Klik på billederne for mere information om vores team


Medarbejdere i Danmark:


Kontaktpersoner i Indien:

Skærmbillede 2018-04-04 kl. 10.13.57.png

Jannie Friis

CEO - Chief Executive Officer
Mail: jannie@headfitted.dk
LinkedIn: Jannie Friis Kristensen

I tæt samarbejde med vores kunder, ideudvikler og konceptsualiserer Jannie hvilken IT-løsning, der passer til deres behov. På denne måde bliver vores kunder klar over, hvad de har brug for, så deres services og arbejdsgange bliver effektiviseret bedst muligt.

”Min store interesse er helt klart samspillet mellem mennesker og teknologier, og den proces der sker, når produkter og relationer bliver til”

Mikkel Thormod 

CTO - Chief Technical Officer
Kontakt: mikkel@headfitted.dk
LinkedIn: Mikkel Thormod

Mikkel har det store overblik i vores projekter. Han følger IT-løsningen fra start til slut, og han har hele tiden for øje, at IT-produktet bliver udviklet med afsæt i kundens  behov. Derfor bliver IT-løsningerne altid skræddersyet til kundens profil. 

”I løbet af årerne har jeg specialiseret mig inden for konceptudvikling og teknologi med fokus på mennesker; hvordan man forbedrer brugeroplevelser og arbejdsprocesser gennem IT-løsninger - det er det, der driver mig”.

Dorthe Broberg 

Project Manager
Mail: dorthe@headfitted.dk

Dorthe er bindeleddet mellem vores danske og indiske afdeling. Hun viderebringer kravspecifikationer omkring IT-løsninger til vores indiske udviklingsteam, så de er godt klædt på til udvikling og implementering af IT-produktet, som kunden har bestilt.

”At kunne skrive så præcise som mulige kravspecifikationer er en fornøjelse – hvis udviklingsteamet stiller et minimum af spørgsmål, så har kravspecifikationerne været præcise nok”

 

Line Skuldbøl

Graphical Designer, Concept Illustrator
Mail: line@headfitted.dk

Line skaber mock-ups og skitser, når vores kunder får præsenteret, hvordan deres kommende IT-produkt kommer til at se ud. Det gør, at kunden bedre kan forholde sig til hvilke funktioner IT-løsninger skal indeholde, for at løsningen passer til deres behov. 

 ”Jeg holder af at visualisere fortællingen om produktet så det bliver intuitivt og hurtigt for udefrakommende at forstå værdien”