Headfitteds kerneværdier

03.png
catching-the-fish_catching-the-fish.png

Vi tager ansvar; ...for at skabe holdbare løsninger, der virker i nutiden, og i fremtiden. Vi har en tæt relation til vores kunder, og stoler på, at vores erfaringer og kompetencer er med til forbedre deres forretning og produkter. Samtidig er vi opmærksomme på vores medarbejders trivsel, og vi bestræber os på at skabe et sjovt og meningsfuldt arbejdsmiljø, hvor der er plads til grin og stærk faglig udvikling.

Vi arbejder kreativt ....for ved at engagere os i innovative ideer og kreative processer, finder vi frem til løsninger, der gør en forskel. Den reelle værdi af innovation ligger i at definere kerneværdierne for hvert projekt, for derefter at møde kundernes behov, så deres forretning opnår dens fulde potentiale.     

Vi løser udfordringer genenm design og dialog; ....fordi vi tror på, at de fleste problemer kan løses, og at de mennesker som står overfor problemerne, er dem der har svaret til løsningen.

Vi bidrager til social ansvarlighed; ....gennem vores handlinger. Vi mener at alle enkeltpersoner og organisationer har pligt til at tage ansvar for sit nærmiljø. Derfor involverer vi os i uddannelse af studerende, og aktivering af mennesker, der af forskellige grunde er blevet udelukket fra arbejdsmarkedet. Desuden engagerer vi os i projekter, der har et socialt aspekt.