SYSTEMATISERING AF KOMPLICERET LOGISTIK

Delogue har skabt en online platform, som vil gavne og lette den daglige kommunikation mellem designere og leverandører i modebranchen. Systemet skal være velegnet til virksomheder, hvor regneark og e-mails ikke længere er tilstrækkelige, til at styre den komplicerede logistik af mærker, stilarter og genstande.

Screen Shot 2017-02-01 at 14.22.21.png

Proces: TÆT SAMARBEJDE OG GOD KOMMUNIKATION

Udviklingsprocessen er baseret på softwareudviklingsmodellen Scrum, der sikrer et højt niveau af nøjagtighed og stabilitet i projektudviklingen. Designere, købere og leverandører har været involveret i udviklingsprocessen, for at opretholde den højest mulige sammenhæng mellem brugernes kommunikationskrav og den endelige IT-løsning. 

Delogue-concept_a01.png

Resultat: kreativ og gnidningsfrit forløb

Delouge er bygget op omkring den løbende korrespondance mellem designere og leverandører. Systemet sikrer, at al information er direkte forbundet til det relevante produkt. Løsningen kan køres hvor som helst med en browser og internet. Brugeroplevelsen ligner et konventionelt installeret program, men har samtidig alle fordelene ved en webapplikation: Skalérbarhed, redundans og sikkerhed.

Delogue-concept_a02b.png


Platformen er også fleksibel i den forstand, at designeren arbejder med avancerede værktøjer, men det giver leverandøren en enklere grænseflade, som er lettere at forstå. Delogue forbedrer således kreativitet, kvalitet og gevinst for alle de forskellige brugergrupper.

Mere info

Om projektet: mikkel@headfitted.dk

Om Delogue, Rikke Biehl: sales@delogue.com
Website:  http://delogue.com