Når vi udvikler software, har vi altid fokus på kundens behov og ønsker.
Derfor opererer vi med 3 parametre, som tilsammen sikrer, at kunden får den bedst mulige løsning.

Modellen er indspireret af Kayla Heffernans blogindlæg: Design Thinking 101:    https://www.kaylaheffernan.com/blog/2017/5/2/design-thinking-101what-is-it-part-i-ofii

Modellen er indspireret af Kayla Heffernans blogindlæg: Design Thinking 101: https://www.kaylaheffernan.com/blog/2017/5/2/design-thinking-101what-is-it-part-i-ofii

USER EXPERIENCE
Inden vi går i gang med at designe en kundes nye softwareløsning, er det vigtigt for os at forstå, hvilke ønsker brugerne har til den nye software - og hvilken adfærd de har. Det er meget forskelligt, hvordan kommende brugere vil interagere med den nye software. Derfor observerer vi brugerne, og får inkorporeret funktioner og design til softwareløsningen, så det passer slutbrugernes behov bedst muligt. På denne måde sikres, at brugerne får et produkt som er brugbar.

TECHNOLOGY
De tekniske muligheder for den nye software, skal være på plads. Ellers bliver ideer kun til ideer. Derfor undersøger vi, hvordan vores første tanker omkring softwaren kan programmeres rent teknisk.
Under udviklingen af ny software opleves sommetider, at planerne skal ændres, hvis det først tænkte omkring udformingen af softwaren, ikke kan lade sig gøre. Derfor har vi altid stor fokus på, at teknologien muligheder og begrænsninger.

ENTREPRENEURSHIP
Softwaren skal tilpasses det marked, som produktet skal indgå i. Samtidig skal det gerne indeholde andre funktioner end dets konkurrence softwareprodukter. I tæt samarbejde med vores kunde, undersøger og afklare vi altid, hvilke parametre det nye softwareprodukt er oppe i mod - og evt. hvilket ‘hul i markedet’ som softwaren skal udfylde.