Erhvervsstyrelsen har igen åbnet for den populære ’SMV: Digital Støtteordning’, hvor din virksomhed kan få hjælp til jeres digitaliseringsplaner. 

 Har du en lille eller mellemstor virksomhed, med 2 – 249 fuldtidsansatte, har I nu mulighed for at søge om tilskud til jeres kommende digitale omstilling. 
Du kan ansøge om tilskud på enten 25.000 kr. eller 100.000 kr. Formålet er, at I gennem støttepengene får hjælp af en privatrådgiver, som guider jer gennem den digitale verden – og hvordan det digitale kan hjælpe din virksomhed med at væksten, og ikke mindst øge konkurrenceevnen. I kan bl.a. få tilskud til: 

 

·     Kompetenceforløb

·     Sparring og netværk

·     Vejledning og råd om digital omstilling, der passer til netop jeres virksomhed.

 

 Tilskudspuljen på 25.000 kr. er åben indtil den 13. oktober 2019, eller indtil puljen er fordelt. Tilskudspuljen på 100.000 kr. er åben indtil den 10. november 2019, eller indtil puljen er fordelt.

I kan læse meget mere om støtteordningen, og hvordan man ansøger her: https://smvdigital.dk

 

 Hvorfor finder Headfitted ’SMV: Digital Støtteordning’ interessant? 

Du undrer dig måske over, hvorfor vi reklamere for denne støtteordning. Men vi vurderer, at digital transformation og omstilling, hvor arbejdsprocesser og it-løsninger styrkes, er eksempler på, hvad man som SMV kan få tilskud til. 

 I Headfitted er vi specialister i digital omstilling. Vi rådgiver til dagligt vores kunder, hvordan digitale løsninger og produkter, kan være med til at optimere deres forretning. Her har vi særlig fokus på, hvordan arbejdsprocesser kan forbedres med en digital omstilling, så tingene kan gøres både hurtigere og smartere.  

Vores CEO, Jannie Friis, er godkendt rådgiver i ’SMV: Digital Støtteordning’. Du er velkommen til at kontakte hende på jannie@headfitted.dkfor spørgsmål omkring støtteordningen – eller hvis du har spørgsmål til, hvordan Headfitted kan hjælpe din virksomhed videre.