Sådan finder vi frem til den bedste softwareløsning for dig

Når vi udvikler software, har vi altid fokus på kundens behov og ønsker.
Derfor opererer vi med 3 parametre, som tilsammen sikrer, at kunden får den bedst mulige løsning.

Modellen er indspireret af Kayla Heffernans blogindlæg: Design Thinking 101:    https://www.kaylaheffernan.com/blog/2017/5/2/design-thinking-101what-is-it-part-i-ofii

Modellen er indspireret af Kayla Heffernans blogindlæg: Design Thinking 101: https://www.kaylaheffernan.com/blog/2017/5/2/design-thinking-101what-is-it-part-i-ofii

USER EXPERIENCE
Inden vi går i gang med at designe en kundes nye softwareløsning, er det vigtigt for os at forstå, hvilke ønsker brugerne har til den nye software - og hvilken adfærd de har. Det er meget forskelligt, hvordan kommende brugere vil interagere med den nye software. Derfor observerer vi brugerne, og får inkorporeret funktioner og design til softwareløsningen, så det passer slutbrugernes behov bedst muligt. På denne måde sikres, at brugerne får et produkt som er brugbar.

TECHNOLOGY
De tekniske muligheder for den nye software, skal være på plads. Ellers bliver ideer kun til ideer. Derfor undersøger vi, hvordan vores første tanker omkring softwaren kan programmeres rent teknisk.
Under udviklingen af ny software opleves sommetider, at planerne skal ændres, hvis det først tænkte omkring udformingen af softwaren, ikke kan lade sig gøre. Derfor har vi altid stor fokus på, at teknologien muligheder og begrænsninger.

ENTREPRENEURSHIP
Softwaren skal tilpasses det marked, som produktet skal indgå i. Samtidig skal det gerne indeholde andre funktioner end dets konkurrence softwareprodukter. I tæt samarbejde med vores kunde, undersøger og afklare vi altid, hvilke parametre det nye softwareprodukt er oppe i mod - og evt. hvilket ‘hul i markedet’ som softwaren skal udfylde.

Ny app giver dig ekstra tid

Ny app giver dig ekstra tid

Kender du følelsen af at mangle 5 min. i hverdagen? Tid til at finde bilnøglerne, pakke gymnastiktasken, fange hunden, drikke kaffen eller skrabe is af forruden - før du styrter ud ad døren. Vores nye App ”StopTiden” er lavet netop til dig! 
Med blot et enkelt klik stopper du tiden, så du får lige præcis den ekstra tid, som du har brug for.

 

StopTiden er skabt ud fra et brændende ønske, om at give vores kunder muligheden for en lille smule ekstra tid i hverdagen. Mange af os føler, at vi ofte mangler tid og overskud i hverdagen, hvor der er et stramt program, og rigtig mange behov at tilgodese. Vi har brug for tid til at nå de praktiske opgaver, kvalitetstid med vores familie og venner, tid til at passe på os selv, tid til at slappe af, og tid til at koncentrere os om vores arbejde. 

 

StopTiden er udviklet af softwarevirksomheden Headfitted ApS, hvor efterspørgslen efter sådan et stykke software har været stort. CEO Jannie Friis fortæller: 

 

Jeg er ofte blevet spurgt; “Hvornår laver i den app, der kan få tiden til at stå stille i 5 min..”, så det har vi nu gjort. Det er jo virkelig praktisk, hvis man er lige ved ikke at kunne nå bussen, eller hvis man ikke kan finde den ene sko på vej ud ad døren om morgenen. Så stopper man bare tiden et øjeblik, så man kan nå det hele i ro og mag. 
Vi vil gerne udvikle produkter som løser rigtige problemer for brugerne, så derfor er det en stor fornøjelse at kunne frigive en app, som løser et helt reelt problem for mange mennesker.

 

StopTiden er sat i verden, så den kan give os præcis den lille smule ekstra tid til de vigtige ting, som kan gøre den helt store forskel: Tid til et ekstra kram på vej i skole, tid til at finde den yndlingssko, tid til at kigge ud af vinduet og få sjælen med. Uanset hvad du vil bruge din ekstra tid på, håber vi, at det vil give dig plads til lidt mere ro og overskud i hverdagen. Måske behøver al ting ikke at gå så hurtigt?

 

FAKTA

”StopTiden” er gratis, og kan bruges af alle

Du finder ”StopTiden” ved at følge dette link: http://test.headfitted.dk/tid/